125 grame de frunze de valeriană,
150 grame de roșii cherry,
100 grame de brânză tare,
50 grame de muguri de pin,
5 căpățăni de ridichi roșii (opțional),
5 căpățăni de ridichi roșii (opțional),
ulei pentru salate,
1 linguriță rasă condimente pentru salate,
zeama de la 1/2 de lămâie,
1 linguriță rasă condimente pentru salate,
zeama de la 1/2 de lămâie,
sare de mare.
Mod de preparare:
2. Punem frunzele de valeriană într-un bol.
Roșiile cherry se spală bine și se taie în sferturi. Le adăugăm peste valeriană.
Brânza, de orice tip doriți să folosiți, se taie în felii foarte subțiri, bețigașe sau patrate. Ridichile se spală, se decojesc și se taie felii subțiri. Se pun toate acestea în bol și se stropesc cu uleiul pentru salate.
Se condimentează cu sare de mare și condimente pentru salate și apoi se adaugă zeama proaspătă de lămâie.
La sfârșit se presară semințele de pin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu