vineri, 25 august 2017

ÎN CE FEL DE VASE GĂTIM





Dr. Morell, în Franţa, a arătat că absenţa electronilor conduce la boală iar celulele canceroase nu mai conţin hidrogen.

Terenul biologic pentru celulele noastre este reprezentat de lichidul care le înconjoară.

Apa este un element de bază pentru desfăşurarea vieţii.

Cu fiecare minut cu care te hrăneşti greşit, bei o apă de proastă calitate, inspiri un aer îmbâcsit sau devii supraoxidat, îţi degradezi terenul biologic şi devii mai vulnerabil în faţa virusurilor, bacteriilor, ciupercilor, sporilor. Aceştia nu pot supravieţui într-un teren sănătos pentru celulele tale, dar dacă terenul se degradează, aceştia vor deveni puternici.

Mărind cantitatea de electroni din organism prin consumul sucurilor de legume şi fructe, cancerul poate fi făcut reversibil. Administrând bolnavilor de cancer crudităţi, legume şi fructe, Dr. Morell a constatat că sănătatea lor s-a îmbunătăţit şi, fireşte, cantitatea de ioni negativi de hidrogen a crescut.

Din păcate, pregătirea tradiţională a mâncării distruge aceşti ioni negativi de hidrogen, nu atât datorită tehnicilor de preparare, cât a vaselor de metal în care alimentele sunt preparate. Fierberea în vase de metal duce la pierderea şi mai rapidă a acestor ioni, pentru că electronii se scurg foarte repede prin obiecte de metal. Şi astăzi în unele locuri de pe planetă se susţine ideea că simpla atingere a mâncării cu obiecte de metal ar distruge energia vieţii (viaţa) pe care hrana o conţine. Legumele, fructele, plantele, constituie elementul pământ, ele fiind pământ transformat de energia soarelui în ceea ce sunt. Ideal ar fi să preparăm mâncarea în alt tip de recipiente: din ceramică, lut, piatră, eventual sticlă yena.

Şi dacă nu avem timp să ne preparăm mereu sucuri proaspete, o idee bună este să facem apă fructată: în apă curată, punem fructele dorite şi le lăsăm de seara până dimineaţa (12 ore), apoi o servim pe parcursul zilei. Vă asigur că apa va extrage tot ce e mai bun din fructele şi legumele respective.


    ATENŢIE: Mirosul de amoniac al scutecelor bebeluşilor avertizează asupra carenţei de minerale din hrana acestuia, datorită unei alimentaţii deficitare. Urmările pot conduce la o tragedie de proporţii.

APĂ CU LĂMÂIE ŞI CĂPŞUNI PROASPETE

Prin urmare, dacă tot investim bani în alimente de calitate, ne folosim energia şi timpul pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare, nu ar merita să avem şi vase adecvate care să conserve potenţialul lor electric, compoziţia iniţială şi care să intensifice savoarea preparatelor? Eu vă recomand sincer, dacă aveţi posibilitatea, să vă achiziţionaţi vasele de ceramică Emile Henry şi veţi constata diferenţa încă de la prima utilizare. 

Puteţi vedea şi comanda aici:

Magazin online Emile Henry

Ceramica FLAME® dezvoltată în laboratoarele Emile Henry rezistă până la temperaturi de 500° C şi reuneşte toate beneficiile vaselor din ceramică de cea mai buna calitate care se pot pune pe flacără: gătit perfect, respect pentru ingrediente, gusturi/arome bine păstrate. Emailul folosit la finisarea vasului îl protejează de zgârieturi și ciobiri ( poţi tăia direct pe vas fără ca produsul să se zgârie ) făcând posibilă spălarea lui în maşina de spălat vase. Mai uşoare cu 30% decât alte produse pentru gătit din metal, vasele Flame® pot fi folosite atât la flacără cât şi în cuptor, inclusiv la microunde. Se pot pune direct din frigider sau congelator, în cuptor fără să se strice, şi apoi, imediat pe masă. Sunt durabile rezistând la şocuri mecanice puternice şi menţin căldura mâncării timp îndelungat.

Desigur, şi alte vase de ceramică pot fi bune, dar nu toate au atâtea posibilităţi, de exemplu nu putem să le punem direct pe foc sau în congelator, sunt mai grele şi mai casante decât vasele Emile Henry şi trebuie ţinute în apă înainte de folosire. 


În egală măsură îmi plac și vasele cu strat de piatră, din care am de gând să-mi achiziționez cât mai multe.

Mai pot fi și alte game pe care eu nu le cunosc, dar ideea principală cam asta e.

Vasele din ceramică ne menţin, într-un fel, legătura cu Mama Pământ, din care şi noi suntem constituiţi şi hrăniţi.



Să vă fie de folos !


Max's concept.
© Copyright 2017 MAX'S CONCEPT


Niciun comentariu: