4 chifle mari sau 2 baghete,
200 g brânză feta,
4 linguri de mozarella rasă,
200 g baby spanac,
4 linguri ulei de măsline,
sare și piper după gust,
verdețuri după gust
(mărar verde, leuștean verde, busuioc verde sau uscat),
1 linguriță granule de usturoi sau
2 căței de usturoi zdrobiți,
2 linguri muguri de pin (opțional).
Mod de preparare:
1. Se scoate miezul chiflei sau baghetei, după caz.
Bagheta poate fi tăiată în felii de 1.5 cm grosime, iar chifla în 4 bucăți sau în jumătăți pe orizontală.
2. Într-un castron, se amestecă brânza, mărunțită bine cu o furculiță, 2 linguri de ulei de măsline, mozarella, spanacul (călit rapid separat cu 2 linguri de ulei de măsline, usturoiul și verdeața tocată) și piperul. Dacă mai trebuie sare, adăugați, dar dacă brânza e deja sărată, omiteți sarea.
3. Umpleți feliile de păine cu acest amestec. Presărați mugurii de pin și puneți căpăcelele.
Serviți cât sunt calde.
Vezi și: Spanac prăjit rapid cu parmezan
Poftă bună!
Max's concept.
© Copyright 2019 MAX'S CONCEPT
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu