(pentru 2 porții)
200 g macaroane,
20 g unt,
2 căni (225 ml) sos bechamel,
50 g parmezan ras,
2 gălbenușuri,
sare și piper.
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 220 grade C (treapta 7 gaz).
Se unge cu unt un vas termorezistent.
Într-un castron, se amestecă sosul bechamel, untul și gălbenușurile.
Se fierb macaroanele, al dente, într-o oală mare cu apă sărată clocotindă, apoi se scurg și se transferă într-un castron.
Se încorporează cu grijă jumătate din amestecul cu sos bechamel și se pun pastele în vasul pentru gătit. Turnăm deasupra, cu o lingură, restul de sos bechamel.
Se coc pastele în cuptorul încins timp de 15-20 de minute, până se rumenesc frumos. Înainte cu 5 minute de a expira timpul, se poate presăra parmezanul.
Rețeta pentru sosul bechamel o găsiți aici:
Sos Bechamel
Poftă bună!
Max's concept.
© Copyright 2018 MAX'S CONCEPT
Un comentariu:
Howdy I am so glad I found your website, I really found you by accident, while I was browsing on Digg for
something else, Anyways I am here now and would just like to say cheers for a tremendous post and a all round entertaining
blog (I also love the theme/design), I don't have time to go through it all
at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a great deal more, Please do keep up
the fantastic job.
Trimiteți un comentariu