5 ouă,
6 linguri făină albă,
1 plic zahăr vanilat,
1 lingură cacao,
1 lingură de stafide,
6 linguri zahăr,
1 praf de sare,
2 linguri nucă măcinată.
Mod de preparare:
Se bat albuşurile cu un praf de sare, apoi cu zahărul și zahărul vanilat. Când s-au întărit, adăugăm treptat gălbenuşurile şi făina (cernută neapărat), amestecând uşor cu o spatulă.
Împărţim compoziţia în trei părţi:
- una rămâne simplă și adăugăm doar stafidele,
- una va fi cu nucă măcinată,
- una va fi cu cacao.
Când s-au răcit, le presărăm cu zahăr pudră cu aromă de vanilie.
Un pont pentru gospodine: vanilia (esența sau zahărul vanilat), la fel ca și coaja rasă de lămâie sau portocală, nu se adaugă niciodată în cocă, ci în amestecul de gălbenușuri!
Un pont pentru gospodine: vanilia (esența sau zahărul vanilat), la fel ca și coaja rasă de lămâie sau portocală, nu se adaugă niciodată în cocă, ci în amestecul de gălbenușuri!
Poftă bună !
Max's concept.
© Copyright 2018 MAX'S CONCEPT
4 comentarii:
I was suggested this website by my cousin. I am no longer certain whether
this publish is written through him as no one else understand such
exact about my trouble. You are incredible!
Thanks!
It's fantastic that you are getting thoughts from this article as well as from our dialogue made here.
Great post. I was checking continuously this blog and I'm impressed!
Extremely useful information particularly the last part :) I care for such info a lot.
I was looking for this certain info for a long time. Thank you and good luck.
Howdy! Do you know if they make any plugins to safeguard against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on. Any
suggestions?
Trimiteți un comentariu