
Ingrediente:
Adăugați ulei într-o oală mare de supă și puneți focul la mediu. Adăugați ceapa și căliți timp de aproximativ cinci minute sau până când devine translucidă. Adăugați țelina și morcovii și căliți încă cinci sau șase minute sau până când morcovii încep să devină moi. Adăugăm cățeii de usturoi și cartofii și rumeniți până cartofii încep să se înmoaie. Adăugați varza, apa, oregano, cimbrul, sarea și piperul și puneți focul la mediu-mare.
Acoperiți cratița și lăsați supa să dea în clocot. Când începe să dea în clocot, scădeți focul la mediu-mic și fierbeți supa aproximativ o oră, până când toate legumele sunt moi. Adăugați sucul proaspăt de lămâie și pătrunjelul proaspăt tocat chiar înainte de a pune supa în boluri.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu