Ingrediente:
2 ouă
125 g zahăr tos
125 ml untdelemn
1 lingură de marmeladă la alegere
(de preferat de caise)
125 g iaurt cremos
450 g griș dur sau făină din grâu dur (semola)
10 g praf de copt
200 g zahăr pudră
coaja de la o lămâie
1 vârf de cuțit de sare
1 plic zahăr vanilat.
Mod de preparare:
Pe un platou punem zahărul pudră. Din compoziția de aluat, luăm cu o linguriță din compoziție și formâm bile între palme de mărimea unor nuci. Le tăvălim prin zahărul pudră, având grijă să se uniform. Le așezăm în tava pregătită pentru cuptor, tapetată în prealabil cu hârtie de copt, la o distanță de 2-3 cm între ele. Le facem o gropiță la mijloc cu un deget, ca să se turtească puțin (nu vrem să rămână bile).
Se coc în cuptorul preîncălzit la 200 grade, timp de 10 - 15 minute.
După ce se răcesc complet, se pot servi.
Max's concept.
© Copyright 2023 MAX'S CONCEPT
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu