Ingrediente:
3 ouă,
50 ml lapte dulce,
1 lingură rasă de făină albă,
1/2 linguriţă sare,
2 linguri de ulei,
15 g unt,
30 g mozarella rasă,
1 lingură de parmezan ras.
Mod de preparare:
Se bat ouăle întregi cu praful de sare până devin spumoase, apoi adăugăm făina şi laptele dulce şi batem cu telul până se omogenizează bine.
Într-o tigaie, punem uleiul la încins, adăugăm untul şi, când acesta s-a topit, turnăm ouăle bătute. Lăsăm să se închege puţin în partea de jos, apoi, cu o furculiţă, spargem omleta în bucăţi şi le răvăşim puţin ca să se rumenească pe toate părţile, dar fără să se ardă şi să facă cruste maronii.
Se servesc fierbinţi, alături de o salată la alegere.
Dacă le vrem picante, presărăm deasupra şi puţin piper proaspăt măcinat.
Poftă bună!
Max's concept.
© Copyright 2018 MAX'S CONCEPT
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu