Ingrediente:
500 g vinete coapte şi scurse
(eventual decongelate dacă au fost puse pentru iarnă);
100 ml ulei de floarea soarelui;
1 linguriţă granule de usturoi ;
zeama de la 1 lămâie;
1 linguriţă rasă de sare;
ardei copţi curăţaţi şi tăiaţi în cuburi mici
(pot fi şi de la congelator).
Mod de preparare:
Tăiem ardeii copţi în bucăţi mici şi îi adăugăm în bol, apoi amestecăm uşor.
Lăsăm pasta la frigider pentru cel puţin 15 minute. O servim simplă, pe felii de pâine.
O altă variantă este, cu adăugarea la cele de mai sus, a 2 linguri de susan și miezul de la 2 avocado. În acest caz pasta iese mai consistentă și mai sațioasă. Ambele variante sunt la fel de bune.
Ardeii copți, tocați, puși deasupra ca o glazură, apoi am adăugat și câteva roșii cherry.
Poftă bună !
Max's concept.
© Copyright 2017 MAX'S CONCEPT
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu