Ingrediente:
(Pentru o porţie)
2 felii de pâine,
25 g unt,
2 ouă,
sare.
Mod de preparare:
Se pregăteşte o tigaie antiaderentă în care punem untul la topit, păstrând doar 2 mici lamele pentru mai tarziu.
Decupăm la mijloc feliile de pâine şi le punem apoi în tigaie să se rumenească în untul topit (inclusiv mijlocul scos).
Spargem cu grijă câte un ou întreg în mijlocul fiecărei felii de pâine, presărăm puţină sare şi lăsăm la foc mic spre mijlociu să se rumenească, până vedem că oul s-a coagulat suficient.
Dacă dorim să punem sandvişul la pachet, de exemplu pentru copil la şcoală, trebuie sa îl prăjim puţin mai mult, pentru ca gălbenuşul să nu curgă atunci când muşcă din el, dar daca îl servim acasă, putem să le lăsăm puţin mai moi, sau după cum preferaţi. Ele sunt oricum delicioase.
Poftă bună !
Max's concept.
© Copyright 2016 MAX'S CONCEPT
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu