Ingrediente:
150 g faină albă,
300 ml lapte,
2 ouă,
un praf de sare,
2 linguri de ulei,
100 g caşcaval ras sau mozarella rasă,
parmezan - opţional.
Mod de preparare:
Se cerne făina. Se adaugă cele două ouă întregi, sarea, uleiul şi laptele şi se bate bine cu telul.
La compoziţia de clătite rezultată, adăugăm 50 g de caşcaval ras (sau mozarella rasă).
Când scoatem clătita pe farfurie o presărăm imediat cu brânza rasă, o împachetăm în două, o aşezăm în vasul final şi la sfârşit o presărăm cu puţin parmezan.
Din compoziţia de mai sus pot ieşi aproximativ 8 clătite = 4 porţii (O porţie normală = 2 clătite).
Aceste clătite se servesc calde (sau chiar fierbinţi), de preferat lângă o salată, la alegere.
Eu am ales roşii cherry coapte la cuptor.
Poftă bună !
Max's concept.
© Copyright 2016 MAX'S CONCEPT
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu