vineri, 14 decembrie 2018

SOS PESTO CLASIC


Ingrediente:

2 mâini de busuioc,
1 linguriță muguri de pin,
2-3 căței de usturoi zdrobiți,
3 linguri de măsline,
sare și piper după gust.

Mod de preparare:

Spălaţi şi uscaţi 2 mâini de busuioc, îndepărtând partea mai groasă a tulpinilor.

Amestecaţi-le cu 1 linguriţă muguri de pin, 1 căţel de usturoi zdrobit şi 3 linguri de ulei de măsline. Adăugaţi sare şi piper după gust.

Sosul acesta se potriveşte bine la paste, peste care se rade parmezan.

Mai puteţi încerca să tăvăliţi cuburi de pâine (pentru crutoane) prin acest sos, înainte să le puneţi la cuptor ca să devină crocante.



Poftă bună!

Max's concept.
© Copyright 2018 MAX'S CONCEPT


Niciun comentariu: